Search

Przegląd ekscytujących kropli Silver Fox (Silver Fox): instrukcje z recenzjami kobiet

Z powodu pewnych przyczyn, takich jak zmęczenie, stres, problemy psychologiczne, zmiany hormonalne po porodzie, kobieta często odgrywa pasywną rolę w związkach intymnych, przestaje działać jako inicjator intymności i nie czerpie przyjemności z seksu. Większość po prostu rezygnuje z tego stanu rzeczy, niektórzy naśladują orgazm, ale długotrwałe niezadowolenie może ostatecznie mieć szkodliwy wpływ na relacje w ogóle, a nawet na zdrowie. Obecnie istnieje wiele reklamowanych produktów dla mężczyzn, ale nie wszyscy słyszeli, że istnieją leki stworzone specjalnie dla kobiet. Jeden z nich - żeński patogen Silver Fox. Co to jest Silver Fox (Silver Fox), jak to działa, jaka jest kompozycja i prawdziwe recenzje, przyjrzymy się tej recenzji.

Co to jest

Preparat Silver Fox dla kobiet jest najsilniejszym afrodyzjakiem, mającym na celu zwiększenie pożądania i odczuć seksualnych kobiety. Czynnik sprawczy Lis srebrzysty ma dwie postacie uwalniania - proszek, pakowany w worki po 5 gramów i krople ampułek z dozownikiem. Recenzje sugerują, że żaden z nich nie ma wyraźnego smaku, co powoduje, że niektórzy mężczyźni potajemnie dodają krople do kobiecych napojów. Nie zaleca się tego, ponieważ może to spowodować nieoczekiwany efekt. Na przykład kobieta może być przerażona zmianami, jakie się z nią wiążą i odejść.

Żeński patogen Srebrny lis umieszczony w srebrnym opakowaniu z namalowanym na nim srebrnym kurkiem. Uważaj, aby nie kupić fałszywego. Ekscytujące leki zyskują na popularności, a to niestety jest wykorzystywane przez oszustów.

Lis jest nazywany żeńską Viagrą, ponieważ stymuluje organizm. Istnieje silne pragnienie intymności, sprawa pozostaje tylko dla mężczyzny. Jakie odczucia ma kobieta, która skorzystała z tego środka zaradczego?

  • Ekscytacja rośnie.
  • Poczucie przypływu krwi do genitaliów.
  • Obrzęk piersi i uczulenie na sutki.
  • Wzmocnienie wydzieliny z pochwy, które służy jako doskonały środek nawilżający do łatwej i szybkiej penetracji penisa.
  • Pełna emancypacja i gotowość do natychmiastowego seksu.

Efekt zwykle pojawia się w ciągu 5 minut po spożyciu, ale efekt staje się szczególnie wyraźny średnio po 15-20 minutach, w zależności od indywidualnych cech kobiety. Silver Fox to żeński patogen, który zebrał pozytywne opinie nie tylko od klientów, ale także seksuologów i ginekologów. Przed użyciem należy dobrze przestudiować instrukcje i upewnić się, że nie ma przeciwwskazań. Na przykład Silver Fox jest przeciwwskazany do 18 lat, kobiety w ciąży i karmiące piersią. Należy zachować ostrożność w przypadku problemów sercowo-naczyniowych, zaburzeń endokrynologicznych, a także alergii na składniki.

Po zastosowaniu narzędzia efekt pojawia się natychmiast.

Ludzie często pytają, czy można używać kropli w połączeniu z alkoholem. Nie ma przeciwwskazań do tego, ale można zaobserwować indywidualną reakcję, a kobieta, zamiast podniecenia, będzie chciała spać lub, przeciwnie, będzie przeładowana, dlatego nie zaleca się tego robić.

Na czym on polega

Wiele osób interesuje się składem tego patogenu. Czy to naprawdę bezpieczne? Skład lisa srebrzystego obejmuje składniki roślinne i adaptogeny, które mogą wpływać na libido kobiet, a także zwiększa odporność na niekorzystne skutki:

  • Shi Chuan Ji.
  • Nagrywanie Mukuny.
  • Argyrea jest piękna.
  • Pieprz jest długi.
  • Goryanka krótkotrwała
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Pieprz bengalski
  • Yam wild i inne rośliny

Ponadto, skład Silver Fox zawiera suplementy witaminowe i mineralne, które przyczyniają się do naturalnej produkcji estrogenu. Stosunek składników aktywnych dobierany jest w taki sposób, aby łagodnie oddziaływać na ciało kobiece. Srebrny lis jest w stanie podniecić bez zakłócania działania hormonów. Opinie kobiet na temat Silver fox potwierdzają, że nie zaobserwowano negatywnego wpływu na cykl menstruacyjny.

Jak stosuje się patogen srebrzysty? Oryginalny lis Slver zawiera instrukcje opisujące szczegółowo drogę podawania i dawkowania. W związku z tym instrukcje użytkowania zawierają następujące instrukcje:

  • Rozpuścić zawartość 1 saszetki lub 1 ampułki w szklance wody, soku lub ciepłej herbaty.
  • Pić otrzymany napój 15-30 minut przed zamierzoną intimą

Dzienna dawka nie powinna przekraczać 1 saszetki lub w przypadku stosowania kropli 1 ampułka, aby uniknąć działań niepożądanych i częstoskurczu. Na karcie. formularz oznacza niedostępne.

Ważne jest przestrzeganie zaleceń dotyczących użytkowania.

Gdzie kupić lisa

Apteki Lisa srebrnego trudno zdobyć. Jest to na lepsze, ponieważ po zamówieniu leku na oficjalnej stronie internetowej nie ma wątpliwości co do jego jakości i autentyczności. Ponadto oficjalny sprzedawca zapewnia najlepszą cenę, często zyskowne akcje są ważne. Wystarczy wypełnić mały formularz i poczekać, aż operator zadzwoni. Cena Silver Fox waha się między 990-1500 rubli. Przesyłka jest wysyłana przy odbiorze, tzn. Przedpłata nie jest wymagana.

Po ciężkim dniu każda osoba musi się rozbroić. Ale ze względu na zmęczenie i inne przyczyny, trudno jest osiągnąć podniecenie. Dobrze, że istnieją środki do przezwyciężenia tej bariery. To jest droga do zdrowego, harmonijnego związku pary i dobrego samopoczucia.

Używam pigułek antykoncepcyjnych od kilku miesięcy i pojawił się efekt uboczny - słabe podniecenie, brak smarowania. Za radą przyjaciela kupił ten suplement bez większego zaufania. Jestem w szoku, to naprawdę działa! Nie poznaję siebie po niej, atakuję swojego chłopaka i jesteśmy tak niegrzeczni, że później wstydzę się pamiętać.

I dryblujemy srebrne lisy w coli w nocnym klubie! Och, i my frolickowaliśmy tej nocy))) Tylko shhh!

Fox działa na mnie tylko wraz ze wstępnymi pieszczotami, pocałunkami, to jest, kiedy zaczynam wyglądać bardziej niż kiedykolwiek, zubożając w prawo. A jeśli siedzisz, oglądasz film, to nic nie czuję.

Silver fox dla kobiet recenzje forum

Recenzje witryny o medycynie

: Na tej stronie możesz zostawić recenzję o Silver Fox. Strona zawiera również aktualną cenę Silver Fox i instrukcje użytkowania. Nie zapomnij, że przed użyciem jakiegokolwiek leku powinieneś zawsze skonsultować się z lekarzem.

Srebrny lis

Instrukcja użycia Metoda stosowania Wskazania do stosowania Skutki uboczne Przeciwwskazania Ciąża Skład Forma uwalniania

Analogs Silver Fox

SATIBO Wszystkie analogi

Nowoczesna wiedza na temat farmakologii i badań w dziedzinie roślin leczniczych pozwoliła na stworzenie Silver Fox, sposobu na zwiększenie popędu seksualnego i rozpalanie namiętności. Stworzony z najnowszymi osiągnięciami naukowymi, lek ten jest w stanie stymulować kobiety, powodując, że mają namiętne pragnienie uprawiania seksu zaledwie 5 minut po spożyciu. Jego działanie przejawia się w poprawie wydzielania pochwy, powiększeniu piersi, skrajnym pobudzeniu i pociągnięciu seksualnym kobiety do mężczyzny. Silver Fox jest również wskazany w leczeniu kobiet cierpiących na łagodną drażliwość, brak pożądania, suchość pochwy i inne objawy upośledzenia funkcji seksualnych. Kompozycja obejmuje szeroką gamę roślin leczniczych z Tajlandii. Silver Fox powoduje podniecenie seksualne, zwiększa pożądanie seksualne. W ciągu 15-20 minut po przyjęciu suchość pochwy, w tym wiek, całkowicie zanika. A najbardziej niezwykłe z jego działań - eliminuje napięcie nerwowe związane ze sztywnością seksualną. To nie znaczy, że będziesz gotowy skoczyć do łóżka z każdym mężczyzną. Oznacza to odwrotnie: twoje emocje będą silne i będą całkowicie pod Twoją kontrolą, nie zaś w cieniu paniki, nerwowości lub zwątpienia. Idealny dla kobiet pragnących powrócić do życia seksualnego po długiej przerwie. Wskazania do stosowania: Wskazania do... Instrukcja Silver Fox »

Brak pożądania seksualnego

Wszystkie recenzje Silver Fox

Gość 14 stycznia 2018 r

NIE KUPUJ GO! TE KAPSUŁY MAJĄ CUKRU, CUKRU. POSIADAMY NAPRAWDĘ PEŁNĄ PIENIĄDZE NA TO, I BYŁO CUKRU. NIE W PRZYPADKU, NIE ZAMÓW JEGO! TO JEST PEŁNE ROZWÓJ! ZWRÓĆCIE W PODWÓJNYM RAZIE!

Gość 8 lutego 2017 r

Kompletne bzdury

Zamówiłem kilka paczek i wypiłem go z alkoholem i wodą, okazało się, że to kompletna bzdura na temat tego, na co nie marnuję pieniędzy. Powiem ci sprzedawcom, że wystarczy, aby dać ludziom wszelkiego rodzaju szumu i bzdury z Srebrnym Lisiem, a nie pieprzoną pracą.

Ivan 22 lutego 2017 r

Bardzo dobre narzędzie Silver Fox, polecam WSZYSTKO.

Gość 30 stycznia 2017 r

TO JEST NADUŻYĆ FINANSOWY.

Zamówiłem 3 sztuki Ogólnie rzecz biorąc, niektórzy Epel zadzwonili: Eva zadzwoniła do operatora, Silver Fox powiedział to tylko w nowym opakowaniu, a nie w proszku, ale moja dziewczyna próbowała zera, druga, druga dała swojemu przyjacielowi, ona i jej żona próbowali zero; Prokuratura nazywa się oszustwem, DZIECI NIE PROWADZĄ PRZEDSTAWICIELAMI.

Gość 14 listopada 2016 r

Pierwsza próba. Bez powiadomienia żonę. Reakcja, jak opisano w adnotacji: po 10 minutach zaczerwienienie twarzy i dekoltu, emancypacja, zwiększona wrażliwość piersi. Kiedy seks zauważył zwężenie pochwy. O odczuciach podczas orgazmu nie pytałam. Przepraszam! Mamy 45 lat. Rozpuść proszek w soku. Polecam tylko osobom po 40. Naprawdę daj kobiecie radość z seksu.

Andrew 16 sierpnia 2016 r

Efekt zdecydowanie istnieje. Ale nie zawsze, przyznaję szczerze. Wydaje mi się, że jest to normalne, gdy działa na kogoś, ale nie na kogoś. To nie jest panaceum. ) I także z warunkami. Raz, tak, raz, nie. Używany wielokrotnie. Z różnymi dziewczynami w różnych sytuacjach. Mogę dokładnie (ale, oczywiście, tylko na podstawie mojego doświadczenia) powiedzieć, że efekt jest NIE, gdy używa się go z sokami i alkoholem. W przypadku wody efekt zanotowano więcej niż jeden raz. T.ch. Nie warto wierzyć, że rzekomo można je mieszać z płynami. Możesz coś wymieszać, efekt może nie być. Aby "czystość eksperymentu" próbowała zastosować odmiennie z tą samą dziewczyną. Obowiązuje tylko po rozpuszczeniu w wodzie. Ogólnie rzecz biorąc, jak wspomniano powyżej, wyraźnie nie działa w ogóle. Ale nadal działa. Dla tych, o których powiedziałbym, że to nie działa, wciąż ma niewielki wpływ, a przynajmniej podniecenie przychodzi trochę szybciej, a reakcja na mnie była bardziej aktywna niż bez "lisa". Zauważalne, ale...

Gość 31 lipca 2016 r

brak efektu, nawet uśpienie niektórych. pieniądze w błoto

LOM, 21 czerwca 2016 r

ZAKUPY NA ŻONĘ, LUDZKA JAKO ZAWSZE ROMANTYCZNA ŁATWA OBIADKA I CICHA NAPISAĆ JEJ WINA. W 40 MINUT W JEDNYM ZOSTAŁO INTENSYWNIE BÓL BŁYSKAWICZKI I NAWET W CIĄGU 15 MINUT JEJ POMOC WIĘC, WIĘC NIE WIEM I ZROBIĆ.

Goście 22 maja 2016 r

próbowałem oszustwa pełnego

Gość 16 kwietnia 2016 r

bzdury martwego człowieka

Nina, 21 maja 2016 r

Ten suplement diety działa indywidualnie!

Alexander 15 kwietnia 2016 r

Ale w rzeczywistości przynajmniej ktoś pracował. a następnie ci, którzy piszą pozytywne recenzje tutaj, znają link. (!)

Michael 25 lutego 2016 r

Kupiłem ten kapelusz! Natychmiast wziąłem 6 sztuk z pudełka 3 w stanie ciekłym i 3 w postaci proszku, wypróbowałem jedną torbę i wypiłem pełne "0" (dla chłopa nie działa, chociaż w sklepie mówią, że dla obu partnerów) dodał swoją żonę Galyak do piwa! Nie patrzyłem na nią prosto, drżał i pragnął seksu! w końcu sam zaczął podnosić ją i zaspakajać na wszystkie wyrafinowane sposoby!

Gość 24 stycznia 2016 r

To kompletny rozwód bez skutku

Gość 29 grudnia 2015 r

Ludzie są kompletnym rozwodem w wysokości 3200 na wiatr, nie wypisują i nie zamawiają FULL POST

Gość 26 grudnia 2015 r

To kompletny rozwód, bez efektu kakao.

Oleg 7 grudnia 2015 r

Żonaty od dłuższego czasu i seks z żoną jakoś stracił tę dawną pasję. Przyjaciele doradzali nam srebrnego lisa. Nie rozpoznaliśmy siebie, okazało się, że jest to dziwaczna noc. Jakby przeniesiony do 20 lat temu. Zamówiłem to na oficjalnej stronie internetowej silver-fox.seoteach.ru, ponieważ moi przyjaciele stwierdzili, że lepiej nie kupować w niezaznaczonych miejscach.

Yogan Weiss, 2 października 2015 r

Spróbowałem tego na mojej żonie, po 20 latach małżeństwa, prawie zerwałem jak rekin turystów.

Dmitry 14 września 2015

Cześć! Nazywam się Dmitry. Czy masz hurt? Jeśli tak, ile kosztuje partia Silver Fox 20 sztuk? Potrzebuję również certyfikatu zgodności. Proszę odpowiedzieć na mail

. Możesz również wysłać certyfikat skanowania, jeśli taki istnieje. Dziękuję za szybką odpowiedź!

Gość 30 sierpnia 2015 r

w ogóle nic prócz smaku bud jest zwykłą kredą, chociaż napisano, że słodki smak powinien być, nigdzie się nigdzie nie porusza, niezbyt zadowolony z pieniędzy na wiatr.

Michael 20 lipca 2015 r

A potem kto doradzi jakiś skuteczny patogen dla kobiet. Jest to bardzo konieczne!

Gość 13 września 2015 r

Ritalin bierze ten patogen tutaj, więc patogen

Gość 23 września 2015 r

Proszę powiedz mi, gdzie mogę dostać Ritalin?

Artur Denisovich Novogradov, 27 lipca 2015 r

Shpanskaya Fly Tylko nie fałszywe, ale prawdziwe

Wiaczesław 13 września 2015

Javadxan, 2 przyjęcie i ty bezsilny

Gość 18 października 2015 r

alicap dla mężczyzn jest najlepszym patogenem) jest pionierem) kobieta próbowała się na sobie - lis, bardzo szczęśliwa, ale ja jej nie biorę

Gość 3 stycznia 2016 r

Tak, zapomniałem o mojej marat-geniatov @ mail.ru

Gość 15 lipca 2015 r

To oszacowanie odnosi się do oszustwa ilości dostarczonej w poprzednim komunikacie...

Gość 3 stycznia 2016 r

Cześć !! Jeśli to nie tajemnica, skąd bierzesz afrodyzjak?

Gość 15 lipca 2015 r

Zamówiłem ten narkotyk... Kiedy dzwonił, oni podawali adres... Ale kiedy zdecydowałem się zapytać dziewczynę, ile dawek miała, zaczęła się jąkać... Najpierw powiedziała to... potem przypomniałem jej, że napisałeś to sześć lub dwanaście... wyjąkała i odpowiedziała, że ​​sześć... To mnie ostrzegło, ale zdecydowałem, że spróbujemy... W rezultacie przysłali mi tylko 12 dawek na 12 dawek. Za wagę zainwestowanego w rulon breloczka do kluczy. W skrócie, kozy i diabły... Nie ma możliwości rozszerzenia swojej klienteli, mają anty-reklamę... Nie zastosowali się jeszcze... Nie piszę jeszcze o wynikach...

Gość 22 września 2015 r

Potwierdzam, że jedno jest przekrętem

Gość 11 czerwca 2015 r

tylko bzdury wydały 3500, a żona nie chciała uzyskać zerowego efektu

Gość 17 marca 2015 r

zdecydowanie - oszustwo, po otrzymaniu godziny po prostu poszedłem spać)))))

Andriej 19 lutego 2015 r

Próbowałem tego na mojej dziewczynie. Cóż, nie powiedziałbym, że zostawiłem wszystko i rzuciłem się na moją szyję. Ale efekt jest. i znaczne.

Gość 28 lutego 2015 r

Czy masz smak lub zapach?

Alyosha, 8 lutego 2015 r

Próbowałem, efekt jest oszołomiony

Gość 12 stycznia 2015 r

Vika 5 września 2014 r

Silver Fox używany po porodzie. Miałem depresję poporodową. Bardzo zmęczony i jaka jest tam płeć. W ogóle nie chciałem niczego. Mój mąż był bardzo zły i często się z nim kłóciliśmy. Poszło prawie na rozwód. I raz zauważyłem, że mój mąż udał się do stron o charakterze seksualnym, gdzie jeden p..i i s..i. Myślałem o tym, zrozumiałem to, ale nie mogłem się powstrzymać. W ogóle nie było pożądania. I dowiedziałem się, że są leki, które zwiększają pożądanie seksualne. Po grzebaniu w Internecie znalazłem preparat Silver Fox. Zamówiłem pocztą i zacząłem pić 1 saszetkę, rozpuszczając się w wodzie, przed zamierzonym kontaktem. Działa w stu procentach. Po użyciu Silver Fox nasze życie seksualne nie jest czymś, co uległo poprawie, ale zyskało zupełnie nowe uczucia i odczucia.

Często kobiety są całkowicie zaabsorbowane myślami o gospodarstwie domowym, co kupić, co ugotować, jakie są rzeczy z dziećmi, czego jeszcze zapomniałem... Bez względu na to, jak bardzo chcę się zrelaksować z moim ukochanym pewnego wieczoru, to nie zawsze działa. Teoretycznie przedstawiasz się jako gorąca lwica, spełniająca wszelkie pragnienia w łóżku, ale jeśli chodzi o samo łóżko, rezultat wcale nie jest szczęśliwy. Aby zwiększyć pożądanie seksualne, rozpoczyna się poszukiwanie narzędzi, które mogą dodać papryce do życia intymnego. Na szczególną uwagę zasługuje lek Silver Fox. Ten popularny kobiecy patogen Silver Fox to sprawdzone narzędzie, które wpływa na ujawnienie kobiecej zmysłowości i seksualnej indywidualności.

Aby dowiedzieć się, co jest niezwykłe dla kobiecego patogenu srebrnego lisa i jak z niego korzystać, należy zapoznać się z jego funkcjami, opiniami specjalistów i klientów, którzy już przetestowali wpływ leku na siebie. Dowiesz się więc o jego rzeczywistej skuteczności i będziesz w stanie zrozumieć, czy warto ją kupić, czy nie.

Producent twierdzi, że lis srebrny lis jest stymulantem dla kobiet w każdym wieku, skutecznym afrodyzjakiem. Dzięki niemu możesz zwiększyć pożądanie seksualne, zwiększyć wrażliwość stref erogennych, uzyskać niezapomniane wrażenia podczas orgazmu. Każda kobieta, która chce uzyskać jasne, wybuchowe emocje przy każdym bliskim kontakcie z partnerem, może kupić Silver Fox.

Efekt Silver Foxa może być nieco gorszy od niektórych droższych odpowiedników, ale pod względem jego wpływu na sferę psycho-emocjonalną, nie ma sobie równych. Jeśli chcesz przyjemnie zaskoczyć swojego człowieka, powód tej niespodziewanie przebudzonej, dzikiej pasji może być utrzymany w tajemnicy.

W jaki sposób lek działa na kobiece ciało i co czuje, gdy bierze Silver Fox:

  • Emancypacja. W dół ze sztywnością i wyimaginowanymi lękami.
  • Pasja, pożądanie.
  • Wrażliwość piersi.
  • Zwiększone krążenie krwi w narządach miednicy.
  • Wzmocnienie wydzieliny pochwy. Pomaga w łatwym przenikaniu prącia i rozwiązuje problem suchości okolic intymnych.

Dlaczego warto wybrać żeńskie srebrne lisy? Poniższe fakty mówią o zaletach tego narzędzia nad analogami:

  • Nie zawiera hormonów, dlatego nie narusza hormonów kobiety.
  • Nie zawiera dodatków syntetycznych, nie powoduje alergii.
  • Nie ma wyraźnego smaku i zapachu.
  • Kompatybilny z alkoholem (w małych ilościach).
  • Kompatybilny z innymi lekami i suplementami diety.

Lek nie zawiera hormonów i syntetycznych dodatków

Treść narkotyków

W skład Silver Fox wchodzi około dwudziestu naturalnych ekstraktów roślinnych. Producent zidentyfikował kilka głównych:

  • L-arginina.
  • Shi Guang Zi.
  • Piękny argireyu.
  • Długi pieprz.
  • Brzęczę makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox jest dostępny w postaci płynnej i sproszkowanej. Ciekły patogen znajduje się w butelce z kapsułką ze specjalnym zakraplaczem do wygodnego dawkowania leku. Średnia cena czynnika sprawczego Silver Fox w kroplach to 1300 rubli za opakowanie czterech butelek.

Instrukcja użytkowania dołączona do każdego oryginalnego opakowania ze srebra i zawiera wszystkie niezbędne informacje o produkcie. Przed zamierzonym działaniem seksualnym rozpuść krople w szklance z dowolnym ochłodzonym płynem i natychmiast go wypij. Srebrny lis zaczyna działać na kobietę po 10 minutach, dając uczucie relaksu i pożądania. Podniecenie utrzymuje się przez 4-5 (czasami nawet do 8) godzin od momentu pobrania kropli. Przebieg leczenia zależy od aktywności seksualnej kobiety. Pojedyncza dawka - nie więcej niż jedna butelka.

Opinia, że ​​całkowicie naturalny skład leku nie może mieć przeciwwskazań, jest błędna. Producent oddzielnie wskazuje ograniczenia dotyczące odbioru Silver Fox. Każdy, kto zamierza kupić lisa płci żeńskiej.

Do kogo i kiedy niemożliwe jest użycie Srebrnego lisa:

  • Zabrania się przyjmowania dzieci i dziewcząt w wieku poniżej 18 lat.
  • Powinien powstrzymać się od zwiększonej irytacji nerwowej lub agresji.
  • Jest to zabronione z patologiami endokrynologicznymi i chorobami nadciśnieniowymi.
  • Niebezpieczne jest przyjmowanie z chorobami ginekologicznymi.
  • Jest to zabronione podczas laktacji, w czasie ciąży.
  • Nie przyjmować leku, jeśli występuje nadwrażliwość na aktywne składniki.

Lek nie może przyjmować osób z nadciśnieniem

Nie należy przekraczać pojedynczej dawki leku. Srebrno-lisowy podręcznik zawiera sekcję o nazwie "Skutki uboczne w przedawkowaniu", w tym zaczerwienienie twarzy i szyi, zawroty głowy, duszność, ogólne złe samopoczucie, osłabienie, apatię, drażliwość.. Negatywne efekty znikają po kilku godzinach, więc jeśli będziesz przestrzegać codziennego zapotrzebowania na Silver Fox, będziesz mieć wszystko w kolejności.

Na forach kobiecych możesz zadawać pytania i czytać prawdziwe recenzje na temat przygotowania Silver Fox. Dziewczyny pytają o to, jak Silver Silver jest używany, co jest lepsze, Silver Fox w kroplach lub proszku, to naprawdę szybko może wzbudzić, czy można kupić krople w aptekach itp. Silver Fox jest raczej suplementem diety niż lekiem, dlatego czasami pojawiają się pytania o jego skuteczność. Ale ci, którzy już próbowali, mówią coś w stylu: "Nie spodziewałem się, że będzie tak fajnie..."

Dzięki wielu pozytywnym opiniom na temat srebrnego lisa, kobiety chcą wierzyć, że naprawdę pomoże to w powrocie do życia rodzinnego z tymi samymi niesamowitymi doznaniami. W każdym razie, dopóki nie spróbujesz, nie zrozumiesz. Zadowala prostą metodę użycia, całkowicie naturalny skład, a co najważniejsze, ekscytujący efekt osiąga się od pierwszego razu. Prawidłowe zastosowanie srebrnego lisa przyniesie partnerom seksualnym morze emocji, namalowane we wszystkich kolorach tęczy. Zrób prezent dla siebie i swoich ludzi.

Recenzje Silver Fox lekarzy

Stock Foto Silver Fox dla kobiet

Będziesz zainteresowany:

Złóż zamówienie już dzisiaj i uzyskaj BONUS!

  • 1. Kupując na naszej stronie 20 tabletek o dowolnych nazwach - pobierz 2 tabletki Viagra ZA DARMO!

Seksuolog: Valery Novitsky (opinia pozytywna)


Polecając Silver Fox moim pacjentom, zawsze podkreślam, że jest to lek w 100% ziołowych. Przecież wielu ludzi pozostaje wytrwałą nieufnością wobec tak zwanej "chemii". Więc patogen Silver Fox zawiera ponad 20 ziół, które rosną w Tajlandii i są afrodyzjakami.

Mówię najbardziej niedowierzającym o właściwościach niektórych z nich. Tak więc, argyria jest piękna, zdolna do normalizacji procesów metabolicznych w organizmie, "może" nadal wzmacniać libido, a rozładowanie seksualne z tego powodu staje się jaśniejsze.

  • przedłużone bóle głowy;

Wyciąg z strąków długiego pieprzu, oprócz wzmacniania libido, nie tylko poprawia temperament, ale także wspiera funkcje seksualne w przyszłości. Nie mniej interesujące właściwości farmakologiczne i inne składniki leku.

Seksuolog: Alina Sergeevna (pozytywna opinia)

Eksperci doradzają Silver Fox


Wielu moich pacjentów skarży się na brak pożądania seksualnego, orgazm, niską aktywność seksualną, która, oczywiście, stwarza problemy w rodzinie, w związku z jej mężem. W takich przypadkach zawsze radzę wypróbować Silver Fox.

Ten żeński patogen doskonale rozwiązuje te problemy. Zarówno pożądanie, jak i aktywność seksualna kobiet wzrasta, odczucia podczas orgazmu wzrastają, a czas jego trwania wzrasta.

Kobieta zaczyna żyć pełnym życiem seksualnym. Muszę powiedzieć, że wskazanie do używania lisa srebrnego można nazwać suchością pochwy. Tak, lek wzmacnia i wydzielanie z pochwy.

Ponadto występuje wzrost piersi. Pacjenci podzielają również obserwację, że są bardziej wrażliwi na dotyk i pieszczoty, tj. poprawia jakość seksu.

Ginekolog: Andrei Lwowicz (pozytywna opinia)

Z zasady zawsze doradzam moim pacjentom Silver Fox jako nieszkodliwy i naturalny środek. Może nie tylko poprawić i pokolorować życie intymne w jasnych kolorach, ale także poradzić sobie z niektórymi problemami zdrowotnymi.

Na przykład gorączka goronogów Goryanka w swoim składzie jest w stanie zapobiec występowaniu gruczolaka prostaty u mężczyzn, zmniejsza możliwość wystąpienia zjawisk menopauzalnych u kobiet, radzi sobie z nerwicą, a nawet depresją, aw zasadzie zwiększa witalność.

Recenzje Silver Fox

Margot's post »19 lip 2017, 07:05

Re: Silver Fox - kto próbował?

Wiadomość do Anonymous »19 lip 2017, 17:19

Re: Silver Fox - kto próbował?

Guest Post »20 lip 2017, 13:54

Re: Silver Fox - kto próbował?

Wiadomość Marinka »23 lipca 2017, 10:44

Re: Silver Fox - kto próbował?

Message Girl "25 lip 2017, 09:05

Re: Silver Fox - kto próbował?

Przesłanie Mirosława "26 lipca 2017, 08:41

Re: Silver Fox - kto próbował?

Przesłanie z Masya »31 lipca 2017, 08:01

Re: Silver Fox - kto próbował?

Wiadomość do Anon »03 sierpnia 2017, 16:51

Re: Silver Fox - kto próbował?

Message Doctor »09 sierpnia 2017, 06:27

Re: Silver Fox - kto próbował?

Post Ira "18 sierpnia 2017, 07:41

Re: Silver Fox - kto próbował?

Wiadomość od Marina "19 sierpnia 2017, 15:56

Re: Silver Fox - kto próbował?

Wiadomość od Olya1989 »Aug 19 2017, 16:59

Re: Silver Fox - kto próbował?

Wiadomość larisa »23 sierpnia 2017, 08:20

Re: Silver Fox - kto próbował?

Wiadomość 1Boris1 »24 sierpnia 2017, 14:27

Srebrny lis

Zarejestruj się, aby zostawić opinię.
Zajmuje mniej niż 1 minutę.

W żonie występują napady apatii, w tym w sferze osobistej, nic nie pomaga, okazuje się, że porusza ją tylko tymi cudownymi pigułkami. Faktycznie, efekt jest zauważalny po pierwszej dawce, działanie odbywa się na różne sposoby, od pięciu minut do pół godziny.
Seks staje się naprawdę gorący i nasycony, libido jest stymulowane do nierealistycznych wysokości, a co najważniejsze, lek nie powoduje uzależnienia, po rezygnacji z jakichkolwiek negatywnych skutków hormony żony są normalne. Idealny dla par, które mają przejściowe okresy stagnacji seksualnej.

Za pomocą środków pobudzających libido generalnie sceptycznie, ale nadal zdecydował się kupić żonę Silver Fox. Kiedy przeniosłem się na dietę wegańską, więc pragnienie angażowania się w seks wyparowało. Sam się dziwi. Nie wiem, jak roślinożercy radzą sobie z takimi problemami.

Przyjmuję Silver Fox od czasu do czasu, kiedy chcę rozpieszczać męża i zaskoczyć mnie o 200%. Nie narzekam na libido, ale są dni, kiedy albo ze zmęczenia, albo z okresu takiego cyklu, cóż, nie chcę niczego w ogóle. Wtedy pojawia się srebrna saszetka w proszku.
Lekarstwo na zioła, brak chemii, nie warto martwić się o zdrowie, wydaje mi się nawet, że branie "lisów" jest dla mnie dobre.
Nie zaobserwowała żadnych skutków ubocznych, alergii lub innych problemów. Jakość snu również nie wpływa.
Picie w proszku nie jest trudne i nie jest obrzydliwe. Rozpuścić w wodzie, jest absolutnie bez smaku. Stymulator zaczyna działać bardzo szybko, w ciągu dwudziestu minut czuję już, jak wszystko we mnie się gotuje i bardzo chcę seksu. To po prostu rodzaj szaleństwa, wszystko wywraca się do góry nogami, nigdy nie widziałem siebie tak wyzwolonego. Mąż po raz pierwszy w ogóle doszedł do rozkoszy.
Teraz wiemy, że niekontrolowany seks i pełny zwrot z mojej strony są zapewnione po zabraniu kurków. Osobiście odczuwam efekt po długim czasie, na pewno o kilka dni dłużej

Doskonałe narzędzie do przebudzenia seksualności na tle początku menopauzy. Jakby powrócił 10 lat temu, do szczytu aktywności seksualnej. Najciekawsze podniety na poziomie moralnym i pod względem fizjologicznych przejawów. Efekt trwa półtorej godziny.
Nie ma żadnych negatywnych konsekwencji, żadnego zatrucia, swędzenia ani podrażnienia. Nie powoduje uzależnień, jest bardzo dobry. Przy okazji, po kursie zauważyłem, że pomimo wieku i zmian biologicznych wciąż istnieje pragnienie seksu, więc efektem leku jest nie tylko krótkotrwała stymulacja.

Jego żona bardzo go lubiła, jakby wróciła do lat studenckich: od 10-15 lat nie widziałem w niej takiej pasji i pasji. I jeszcze bardziej uderzył mnie czas trwania efektu. Jeśli jestem w porządku z podnieceniem 15 minut po zażyciu (lek jest przeznaczony do tego), to jej pasja i wytrwałość rano, kiedy minęło ponad 10 godzin od zażywania leku, jest zaskakująca.
Podekscytowanie z narkotyku jest zauważalne gołym okiem: zaczerwienienie skóry, szybki oddech i bicie serca, obfite wydzielanie.
Proszek działa idealnie, nie można z tym dyskutować. Nie szkodzi mu, nie, szkoda, że ​​tylko trochę kosztuje.

Kupiłem Silver Foxa za różnorodność mojego osobistego życia, mój mąż nie wie o patogenach. W przeciwnym razie byłbym urażony, sądzę, że powinienem się podekscytować, gdy tylko na mnie spojrzy. Ale z Silver Foxem udaje, że to naprawdę nie jest takie trudne. Gdy tylko otrzymałem pudło z proszkiem, natychmiast włożyłem je do pojemnika i wyrzuciłem pudełko. Jest za dużo informacji na jej temat, mąż widzi, czyta. I nic nie jest napisane na samych proszkach. Tylko szara torba. Więc mój mąż nie ma pytań, stale piję witaminy dla wzroku.

Zasugerował, że powinien spróbować swojej żony prawdopodobnie dwa miesiące po porodzie.
Mamy dobry, ciepły i ufny związek. Pracujemy nad nimi cały czas.
Napoje w proszku, rozcieńczone sokiem, tylko wodą - nie lodem. Efekt przychodzi bardzo szybko, to prawda.
Według żony, po przyjęciu, przyjemne ciepło pojawia się najpierw w jamie brzusznej, a następnie schodzi poniżej i zamienia się w pieczenie, okazuje się, że krew pędzi tam, gdzie powinna być w ciągu kilku minut.

Tak się złożyło, że moja relacja z mężem nie rozwinęła się bardzo długo po ślubie. Jak się od siebie odcinają! Było dziecko, kłopoty, ciągłe problemy. Nie widzieliśmy seksu od prawie roku. Postanowiłem coś z tym zrobić. Kupił patogen żeński. Po wypróbowaniu go raz byłem bardzo zdenerwowany, że wcześniej nie wiedziałem o takim narzędziu.
Silver Fox dosłownie uratował nasz statek przed awarią!
Miło jest poczuć ciało człowieka i zrozumieć, czego chcesz od niego. I nie tak jak przedtem - szybki, niecodzienny seks.
Przyjmuję patogen godzinę po jedzeniu (aby efekt był lepszy). Na pusty żołądek boi się pić. Narzędzie zaczyna działać po 20 minutach. Czuję silną atrakcję dla mojego męża przed i podczas seksu. To po prostu niewiarygodne uczucie.
Z uwagi na to, że znowu uprawiamy seks, rodzina stała się silniejsza. Mój mąż i ja zawsze jesteśmy jak jedna całość. Patogen jest naprawdę fajny, zawsze go kupię! Alergie i działania niepożądane jeszcze nie wystąpiły. Zawsze traktuję moje zdrowie bardzo poważnie, więc na pewno zauważyłem jakieś nienormalne zjawisko po zażyciu patogenu, ale one po prostu nie istnieją.
Jestem szczęśliwy jak słoń! Mój mąż mnie wspiera!

Kupiłem to dla siebie, na początku nie powiedziałem mojemu mężowi, bałem się, że nie pochwalę. Ale potem mnie wsparł.
Czynnik sprawczy był używany prawie codziennie, było to naprawdę konieczne. Już rzadziej, ale nie da się do tego przyzwyczaić, łatwo odmówiła. Używam teraz rzadko. Jest wygodny w użyciu, proszek rozpuszcza się wystarczająco szybko i nie ma smaku i zapachu. Nie zauważyłem żadnych skutków ubocznych, działa natychmiast i wystarczająco długo, trwając 2-3 godziny, mój mąż wydycha wcześniej niż ja. Szczęśliwy!

Silver Fox jest zawsze ze mną ostatnio. Zauważyłem po sobie, że po porodzie stałem się strasznie problematyczny w seksie, jestem zawstydzony przez mojego męża i tak dalej. Wziąłem go w postaci proszku i kropli, efekt jest mniej więcej taki sam, ale przyjmuję kropelki wygodniej, nie trzeba czekać na rozpuszczenie się proszku itp. Pijany i zapomniałem :)
Uczucia są naprawdę fajne, nie potrafię nawet wyjaśnić, w jaki sposób lekarstwo tak bardzo mnie dotyka. Pięć minut i jestem już podekscytowany. Lepsze niż jakikolwiek afrodyzjak. Koniec jest po prostu czarujący, mój mąż był po prostu oszołomiony po pierwszym przyjęciu kurków). Radzę

Cudowne torby zakupione na próbę. Od dawna chciałem spróbować czegoś, co pomogłoby mi pozbyć się sztywności w seksie (alkohol nie jest opcją).
Silver Fox czerpał z tego, że jest bezsmakowy i bezwonny! Faktem jest, że jestem bardzo wybredną naturą, jeśli przynajmniej byłby to jakiś smak, nie zaakceptowałbym tego. A tutaj jest jak woda pitna, herbata, wino i każdy inny napój. Akcja następuje po 10 minutach. Złe myśli w jakiś sposób wyparowują i zaczynasz myśleć tylko o seksie. Przez długi czas mój mąż tak bardzo mnie nie ekscytował! Tylko bez słów, jakie są te fajne emocje.

Nikt nie zadawał jeszcze pytań. Twoje pytanie będzie pierwsze!

Zarejestruj się, aby zostawić opinię.
Zajmuje mniej niż 1 minutę.

Recenzje Silver Fox

Po czwarte poszło
(nie sezon, ale śmieci, jeśli nie jesteś lojalny, albo thrash, co jeszcze jest w porządku, albo przechodzący prohodnyak, albo coś z błotnistymi perspektywami - na mecie, najprawdopodobniej dojdzie do thrashu lub prodnyak)

Wyświetlanie raportów (i niekoniecznie niektórych razem!) Zakłada, że ​​jedno wrażenie zostanie przerwane przez inne: gdzieś nudne, gdzieś bardziej interesujące, ale generalnie daje pozytywne wrażenie wszystkich oglądanych wydarzeń (i nie pozwala Jedna rzecz - jeśli naprawdę martwisz się o wszystko naraz!). Lubię i nie bardzo chcę wyglądać, ale wydaje się to interesujące. Głównie. Dlaczego to robię? Nie zgadzam się z niektórymi komentatorami, że Gingitsune można tylko obserwować. Tak, zacząłem to robić w ten sposób, ale patrzyłem na to z rzędu i dopiero wtedy, gdy było zupełnie inaczej.
W ogóle, w przeszłości, a nawet w tym sezonie, było trochę lisów. Ogólnie rzecz biorąc, dla mnie osobiście wszystko zaczęło się od "Inu x Boku Secret Service", a następnie "Kami-sama Hajimemshita", wykonanych zgodnie z mangą, która jest nadal publikowana i powiem ci szczerze, cała ta manga bardzo mnie boli i źle = (Potem nastąpił prawdziwy "Gingitsune", a teraz jest dziecinny i zbyt naiwny "Inari, Konkon, Koi Iroha", na który patrzę z czysto sportowych zainteresowań.) Animatorzy postanowili uderzyć w mistycyzm, pokazując wszystkie mistyczne opowieści mistyczne, które zawierają yokai, miko, lisy, wampiry itp. Najtrudniej jest wybrać, co obejrzeć później Nie będziesz musiał żałować.

Silver Fox (Silver Fox) Ekscytujące dropsy: recenzja z prawdziwymi opiniami kobiet

Często kobiety są całkowicie zaabsorbowane myślami o gospodarstwie domowym, co kupić, co ugotować, jakie są rzeczy z dziećmi, czego jeszcze zapomniałem... Bez względu na to, jak bardzo chcę się zrelaksować z moim ukochanym pewnego wieczoru, to nie zawsze działa. Teoretycznie przedstawiasz się jako gorąca lwica, spełniająca wszelkie pragnienia w łóżku, ale jeśli chodzi o samo łóżko, rezultat wcale nie jest szczęśliwy. Aby zwiększyć pożądanie seksualne, rozpoczyna się poszukiwanie narzędzi, które mogą dodać papryce do życia intymnego. Na szczególną uwagę zasługuje lek Silver Fox. Ten popularny kobiecy patogen Silver Fox to sprawdzone narzędzie, które wpływa na ujawnienie kobiecej zmysłowości i seksualnej indywidualności.

Aby dowiedzieć się, co jest niezwykłe dla kobiecego patogenu srebrnego lisa i jak z niego korzystać, należy zapoznać się z jego funkcjami, opiniami specjalistów i klientów, którzy już przetestowali wpływ leku na siebie. Dowiesz się więc o jego rzeczywistej skuteczności i będziesz w stanie zrozumieć, czy warto ją kupić, czy nie.

Cechy leku

Producent twierdzi, że lis srebrny lis jest stymulantem dla kobiet w każdym wieku, skutecznym afrodyzjakiem. Dzięki niemu możesz zwiększyć pożądanie seksualne, zwiększyć wrażliwość stref erogennych, uzyskać niezapomniane wrażenia podczas orgazmu. Każda kobieta, która chce uzyskać jasne, wybuchowe emocje przy każdym bliskim kontakcie z partnerem, może kupić Silver Fox.

Efekt Silver Foxa może być nieco gorszy od niektórych droższych odpowiedników, ale pod względem jego wpływu na sferę psycho-emocjonalną, nie ma sobie równych. Jeśli chcesz przyjemnie zaskoczyć swojego człowieka, powód tej niespodziewanie przebudzonej, dzikiej pasji może być utrzymany w tajemnicy.

W jaki sposób lek działa na kobiece ciało i co czuje, gdy bierze Silver Fox:

  • Emancypacja. W dół ze sztywnością i wyimaginowanymi lękami.
  • Pasja, pożądanie.
  • Wrażliwość piersi.
  • Zwiększone krążenie krwi w narządach miednicy.
  • Wzmocnienie wydzieliny pochwy. Pomaga w łatwym przenikaniu prącia i rozwiązuje problem suchości okolic intymnych.

Dlaczego warto wybrać żeńskie srebrne lisy? Poniższe fakty mówią o zaletach tego narzędzia nad analogami:

  • Nie zawiera hormonów, dlatego nie narusza hormonów kobiety.
  • Nie zawiera dodatków syntetycznych, nie powoduje alergii.
  • Nie ma wyraźnego smaku i zapachu.
  • Kompatybilny z alkoholem (w małych ilościach).
  • Kompatybilny z innymi lekami i suplementami diety.

Lek nie zawiera hormonów i syntetycznych dodatków

Treść narkotyków

W skład Silver Fox wchodzi około dwudziestu naturalnych ekstraktów roślinnych. Producent zidentyfikował kilka głównych:

  • L-arginina.
  • Shi Guang Zi.
  • Piękny argireyu.
  • Długi pieprz.
  • Brzęczę makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox jest dostępny w postaci płynnej i sproszkowanej. Ciekły patogen znajduje się w butelce z kapsułką ze specjalnym zakraplaczem do wygodnego dawkowania leku. Średnia cena czynnika sprawczego Silver Fox w kroplach to 1300 rubli za opakowanie czterech butelek.

Jak złożyć wniosek

Instrukcja użytkowania dołączona do każdego oryginalnego opakowania ze srebra i zawiera wszystkie niezbędne informacje o produkcie. Przed zamierzonym działaniem seksualnym rozpuść krople w szklance z dowolnym ochłodzonym płynem i natychmiast go wypij. Srebrny lis zaczyna działać na kobietę po 10 minutach, dając uczucie relaksu i pożądania. Podniecenie utrzymuje się przez 4-5 (czasami nawet do 8) godzin od momentu pobrania kropli. Przebieg leczenia zależy od aktywności seksualnej kobiety. Pojedyncza dawka - nie więcej niż jedna butelka.

Przeciwwskazania

Opinia, że ​​całkowicie naturalny skład leku nie może mieć przeciwwskazań, jest błędna. Producent oddzielnie wskazuje ograniczenia dotyczące odbioru Silver Fox. Każdy, kto zamierza kupić lisa płci żeńskiej.

Do kogo i kiedy niemożliwe jest użycie Srebrnego lisa:

  • Zabrania się przyjmowania dzieci i dziewcząt w wieku poniżej 18 lat.
  • Powinien powstrzymać się od zwiększonej irytacji nerwowej lub agresji.
  • Jest to zabronione z patologiami endokrynologicznymi i chorobami nadciśnieniowymi.
  • Niebezpieczne jest przyjmowanie z chorobami ginekologicznymi.
  • Jest to zabronione podczas laktacji, w czasie ciąży.
  • Nie przyjmować leku, jeśli występuje nadwrażliwość na aktywne składniki.

Lek nie może przyjmować osób z nadciśnieniem

Nie należy przekraczać pojedynczej dawki leku. Srebrno-lisowy podręcznik zawiera sekcję o nazwie "Skutki uboczne w przedawkowaniu", w tym zaczerwienienie twarzy i szyi, zawroty głowy, duszność, ogólne złe samopoczucie, osłabienie, apatię, drażliwość.. Negatywne efekty znikają po kilku godzinach, więc jeśli będziesz przestrzegać codziennego zapotrzebowania na Silver Fox, będziesz mieć wszystko w kolejności.

Na forach kobiecych możesz zadawać pytania i czytać prawdziwe recenzje na temat przygotowania Silver Fox. Dziewczyny pytają o to, jak Silver Silver jest używany, co jest lepsze, Silver Fox w kroplach lub proszku, to naprawdę szybko może wzbudzić, czy można kupić krople w aptekach itp. Silver Fox jest raczej suplementem diety niż lekiem, dlatego czasami pojawiają się pytania o jego skuteczność. Ale ci, którzy już próbowali, mówią coś w stylu: "Nie spodziewałem się, że będzie tak fajnie..."

Dzięki wielu pozytywnym opiniom na temat srebrnego lisa, kobiety chcą wierzyć, że naprawdę pomoże to w powrocie do życia rodzinnego z tymi samymi niesamowitymi doznaniami. W każdym razie, dopóki nie spróbujesz, nie zrozumiesz. Zadowala prostą metodę użycia, całkowicie naturalny skład, a co najważniejsze, ekscytujący efekt osiąga się od pierwszego razu. Prawidłowe zastosowanie srebrnego lisa przyniesie partnerom seksualnym morze emocji, namalowane we wszystkich kolorach tęczy. Zrób prezent dla siebie i swoich ludzi.

Silver Fox dla kobiet: recenzje

Czy twoja dziewczyna nie chce seksu? Żona stała się obojętna, leżąc z tobą w łóżku? Czy ty sam chcesz coś zmienić seksualnie? Następnie należy zwrócić uwagę na narzędzie "Silver Fox", które jest przeznaczone dla pięknej połowy ludzkości - dla kobiet. Dzisiaj dowiemy się, jak ten lek działa na dziewczęta, jak skuteczny jest, a także dowiedzieć się, jak kobiety reprezentują słabszą płeć.

Kiedy używać?

Narzędzie Silver Fox będzie potrzebne kobietom, które mają takie problemy w sferze intymnej, jak:

- Nie ma ochoty na seks.

- Brak dopływu krwi do narządów moczowo-płciowych.

- Brak jasnych odczuć podczas stosunku płciowego.

Ponadto środki "Silver Fox" - czynnik sprawczy, który dla wszystkich innych pomaga zwiększyć rozmiar biustu, a także hamuje początek menopauzy u kobiet.

Formularz zwolnienia

Silver Fox (obca nazwa afrodyzjaku, do którego artykuł jest poświęcony) sprzedawana jest w workach 5 mg. Każda z nich jest wydawana na 1 raz. W jednym pakiecie jest 12 dawek tego narzędzia. Zawartość opakowania po rozpuszczeniu w cieczy nie ma smaku, zapachu ani koloru.

Lek jest również dostępny w fiolkach po 5 ml. W takim przypadku narzędzie jest już rozpuszczone, wystarczy wlać je do wody lub do innego napoju. Ta forma uwalniania jest dogodna, ponieważ afrodyzjak nie musi być wstępnie mieszany.

Skład

Narzędzie Silver Fox dla kobiet jest absolutnie bezpieczne, ponieważ składa się tylko z naturalnych składników, które, nawiasem mówiąc, były stosowane w tradycyjnej medycynie chińskiej w leczeniu niepłodności i słabej pobudliwości u dziewcząt. Skład tego leku obejmuje tylko zioła rosnące w Chinach i Tajlandii. Każda roślina indywidualnie przyczynia się do podniecenia kobiet i razem działają z niezwykłą mocą. Dlatego żaden przedstawiciel słabszej płci nie pozostanie obojętny po zastosowaniu Silver Fox.

W sumie ten lek zawiera około 20 roślin, które są afrodyzjakami. Najważniejsze z nich to: Mukun kłujący, argyria, pueraria, długa papryka, ignam, krótkowłosa goryanka.

Roślina Goryanka, na przykład, gdy jest używana, rozszerza naczynia krwionośne narządów miednicy, co prowadzi do przypływu krwi do żeńskich narządów płciowych. Mukowate kłucie stymuluje centrum przyjemności w mózgu, normalizuje również poziom cholesterolu we krwi. Argyrea to doskonały tonik, który jest również silnym afrodyzjakiem. Yam przyczynia się do zwiększenia produkcji estrogenu.

Instrukcje użytkowania

Znaczy "Silver Fox" zajmuje 15 minut przed początkiem. Zawartość torby rozpuszcza się w 100 ml wody lub w dowolnej innej cieczy (z wyjątkiem alkoholu). Jeśli to narzędzie zostało zakupione w formie roztworu, wystarczy wlać je do kubka i pić kompotem, sokiem itp.

W tym dniu możesz wziąć nie więcej niż 1 dawkę leku, czyli 1 torebkę lub 1 butelkę z tym afrodyzjakiem.

Przeciwwskazania

Patogen żeński Silver Fox nie jest zalecany do stosowania w takich sytuacjach:

- Podczas gdy dziewczyna jest w interesującej pozycji.

- Matki karmiące również nie powinny używać tego narzędzia.

- Osoby w wieku poniżej 18 lat.

- Lek ten nie może być stosowany równolegle z mocnymi napojami alkoholowymi.

- Nie można przekroczyć dopuszczalnej dawki, aby nie zwiększać ciśnienia krwi, nie występowały problemy z sercem, nie zaczęły się problemy z nerkami.

- Podczas pierwszego stosunku seksualnego lepiej jest, aby dziewczynka nie używała narkotyku Silver Fox. Faktem jest, że w przeciwnym razie może dojść do zwiększonego krwawienia po pęknięciu błony dziewiczej.

Pozytywne opinie od ludzi

Lek "Silver Fox" recenzje dziewcząt otrzymuje dwojaki. Jednak większość słabszej płci mówi pochlebnie o tym narzędziu. Według nich jest to doskonały afrodyzjak, który może szybko podniecić dziewczynę. Wiele kobiet zauważa, że ​​po użyciu tego narzędzia ich życie intymne zaczęło się poprawiać, pojawiły się nowe odczucia, seks stał się przyjemną przyjemnością, a nie torturami, jak było wcześniej. Niektórzy piszą też na forach, że po użyciu produktu Silver Fox ich piersi wyraźnie wzrosły, co szczególnie ucieszyło ich drugie połówki. Dlatego doradzaj mężczyznom: jeśli chcesz łatwo uwieść kobietę, którą jesteś zainteresowany, lub chcesz podniecić swojego partnera do granic możliwości, zaoferuj jej ten lek, a nie będziesz żałować. W końcu, kiedy dziewczyna osiąga pełny orgazm, człowiek czuje się najlepiej. Dlatego daj sobie i swojej ukochanej prawdziwą przyjemność, użyj tego afrodyzjaku do nowego, intymnego życia.

Negatywne opinie od ludzi

Niestety, narzędzie Silver Fox nie tylko pochwalić, ale także odrzucać recenzje. Dla niektórych kobiet ten lek nie pomógł. Oznacza to, że nie przyniósł żadnego efektu. W ich opinii jest to prosty manekin, manekin w jednym słowie. Ale czy to naprawdę? W końcu to narzędzie naprawdę pomaga innym kobietom. Więc w czym problem? Dlaczego niektórzy chwalą go, a inni kategorycznie nie polecają kupować? A całość w oryginalności tego narzędzia. W końcu afrodyzjak Silver Fox jest w rzeczywistości drogim lekiem (na 4 saszetki trzeba podać 1300 rubli). A jeśli dziewczyna nabywa to narzędzie za 250 rubli, to o jakim efekcie możemy mówić? W końcu po prostu wymyśliła fałszywkę. Dlatego nie powinieneś ślepo ufać różnym organizacjom, które sprzedają ten afrodyzjak przez Internet. Lepiej kupić lek "Silver Fox" w aptece, gdzie istnieje licencja na jego sprzedaż. A jeśli dziewczyny kupią to narzędzie w sprawdzonym miejscu, wtedy będzie mniej negatywnych opinii.

Opinie lekarzy

Eksperci jednogłośnie twierdzą, że przed wyjazdem do apteki za tym afrodyzjakiem należy najpierw wypróbować inne metody poprawy swojego życia seksualnego. Na przykład, zmień sytuację (idź z ukochaną osobą, aby odpocząć, podróżować, być z nią sam na sam), oglądać filmy dla dorosłych, skontaktować się z seksemologiem, aby uzyskać pomoc. A jeśli specjalista doradza kobiecie ten afrodyzjak, to możesz go kupić. Jednak znowu, musisz kupić to narzędzie w sprawdzonym miejscu, aby nie zawieść się w jego niepowodzeniu.

Teraz wiesz, kiedy Silver Fox jest potrzebny kobietom. Recenzje tego afrodyzjaku są dwojakie. Jednak kobiety, które kupiły oryginalny lek, mówią o tym pozytywnie. I te panie, które kupiły produkt kilka razy tańszy, co oznacza, że ​​był fałszywy, naturalnie, pozostał niezadowolony z wyniku. W związku z tym wniosek można wyciągnąć w następujący sposób: konieczne jest pozyskanie afrodyzjaku Silver Fox tylko w aptece, gdzie istnieje licencja na sprzedaż takich leków.

Recenzje leku Silver Fox

Lis srebrny jest skutecznym żeńskim patogenem, który pomaga ustabilizować psycho-emocjonalny i fizjologiczny stan pięknej połowy populacji. Recenzje Silver Fox są różne, ponieważ każda osoba musi wybrać odpowiedni środek pobudzający. Bardzo ważne jest również przestrzeganie instrukcji zawartych w instrukcji użycia preparatu Silver Fox, aby zachować zgodność z wszystkimi przepisami, zależy to również od skuteczności preparatu.

Korzyści oznaczają

Zgodnie z informacjami zawartymi w instrukcji dla Silver Fox, zdaniem lekarzy i pacjentów, Silver Fox dla kobiet ma korzystny wpływ na stan fizjologiczny i psycho-emocjonalny. Jeśli mówimy o fizjologicznych efektach na ciele, odnotowuje się następujące zmiany:

  • aktywny dopływ krwi do narządów miednicy;
  • obrzęk gruczołów mlecznych;
  • obfite wydzielanie z pochwy;
  • zwiększone tętno;
  • wzmożone pobudzenie i pożądanie seksualne;
  • poprawa procesów metabolicznych;
  • przedłużająca się intymność;
  • znaczny wzrost odczuć podczas seksu i orgazmu.

Również lek dla kobiet Silver Fox ma pozytywne zmiany psycho-emocjonalne w postaci:

  • całkowite rozluźnienie układu mięśniowego w całym ciele;
  • koncentracja tylko na partnerze;
  • potrzeba intymnej intymności;
  • odwracanie uwagi od problemów zewnętrznych, koncentracja tylko na płci;
  • ulga od stresu i depresji, fizyczne i psychiczne zmęczenie.

Po zażyciu Silver Fox możesz poczuć pierwszy wynik po 20-25 minutach. Jeśli stosuje się Silver Fox, informacja zwrotna na temat leku jest w większości pozytywna.

Cechy zastosowania środków Silver fox

Bardzo ważne jest przestrzeganie wszystkich instrukcji zawartych w instrukcji przygotowania Silver Fox. Zaleca się wcześniej skonsultować się z lekarzem, ponieważ różne choroby, które mogą wymagać leczenia, mogą być przyczyną pogorszenia pobudzenia seksualnego. Efekt po zażyciu pojawia się szybko, po 20 minutach. Ważne jest, aby pamiętać, że wynik po zażyciu Silver Fox może wystąpić tylko w obecności stymulacji seksualnej.

Lis srebrzysty nie jest akceptowany w przypadku chorób ginekologicznych, patologii sercowo-naczyniowych, ataku serca lub udaru mózgu. Przeciwwskazanie to nieletni, a także podeszły wiek. W niektórych przypadkach mogą wystąpić działania niepożądane, które objawiają się w postaci: złego samopoczucia, drażliwości, senności, zawrotów głowy, dreszczy.

Opinie specjalistów

Według wielu lekarzy, efekt po zażyciu leku Silver Fox jest taki sam jak po zrobieniu słynnego na całym świecie wzroku Shpansky'ego.

Alexander Korneev, ginekolog

Polecam ten środek moim pacjentom, ponieważ przywraca pełnoprawne życie seksualne, ratuje wiele rodzin przed rozpadem. Ten środek jest szczególnie ważny dla kobiet, które niedawno stały się mamami. Jak wiadomo, kobiety, które urodziły, bardzo rzadko mają pożądanie seksualne. W każdym razie wiele kobiet zwróciło się do mnie z tym problemem. Po badaniu problemy fizjologiczne zwykle nie są wykrywane. Są to raczej czynniki psychologiczne, ponieważ codzienna rutyna, zmęczenie i ciągła opieka nad dziećmi negatywnie wpływają na sferę seksualną. Po prostu młoda matka po prostu bardzo się męczy.

Ale musisz pamiętać, że nie jesteś tylko matką, ale także żoną, obiektem seksualnym dla swojego partnera. Dlatego radzę spróbować tego leku. Ale bardzo ważne jest, aby pamiętać, że jeśli kobieta karmi piersią, jest to przeciwwskazaniem do tego konkretnego lekarstwa.

Marina Dorokhova, najwyższej kategorii ginekolog

Wiele kobiet jest zakłopotanych tym problemem. Są pewni, że nadeszła oziębłość lub menopauza. Ale zmiany hormonalne ciągle występują w ciele kobiet. Powodem tego może być stres, banalny brak odpowiedniego odżywiania, pewien okres cyklu miesiączkowego. Ważne jest, aby nie ignorować swojego stanu, a nie zmuszać się do ustępstw na rzecz współmałżonka lub partnera seksualnego tylko w celu zachowania związku. Ważne jest, aby uzyskać obopólną przyjemność. Dlatego polecają specjalne środki pobudzające dla kobiet. Takie narzędzia są bezpieczne, a jednocześnie skuteczne.

Jednym z nich jest Silver Fox, który pomaga wielu kobietom nawiązać intymne życie, aby uzyskać maksymalną przyjemność z bliskości z ukochaną osobą. Po zażyciu leku zapewnia się aktywny dopływ krwi do narządów miednicy, wytwarzanie wydzielin pochwy jest również stymulowane, a odczucia podczas seksu są znacznie wzmocnione.

Lyubov Romanova, seksuolog

Dla wielu par brak pożądania seksualnego po długiej stresującej sytuacji w ich życiu staje się problemem po tym, jak zostają rodzicami. Mogą na to wpływać inne czynniki. Bardzo ważne jest, aby szukać pomocy na czas. Lek Silver Fox jest jednym ze skutecznych czynników sprawczych u kobiet. Polecam używanie go moim pacjentom. Ale tylko w przypadku braku laktacji, chorób serca i innych przeciwwskazań, które są jasno określone w instrukcji użytkowania narzędzia.

Katerina Polyanskaya, kardiolog

Podczas stosowania jakichkolwiek leków bardzo ważne jest, aby nie miały one negatywnego wpływu na pracę serca i naczyń krwionośnych. Dlatego, dla pacjentów z niewydolnością serca, niestabilnym ciśnieniem krwi i innymi chorobami, kategorycznie zakazuję eksperymentowania z użyciem stymulantów. Kolejna rzecz, jeśli dana osoba jest całkowicie zdrowa. W tym przypadku stymulanty, takie jak Silver Fox, poprawiają krążenie krwi bez wpływu na układ sercowo-naczyniowy. Tu nie ma zakazu.

Opinie pacjentów

Andrey, 34 lata

Moja żona i ja zaczęliśmy mieć problemy. Jestem dla niej i ona nie jest w żaden sposób. Stale wymyślały się wymówki. Początkowo cierpiałem, potem zacząłem się denerwować. Mówię, zróbmy coś. Poszła do ginekologa. Wyznaczyli ją, by wypiła coś podobnego do Viagry. Apteka oferowała Silver Fox. Przyszliśmy kosztem. Kupiony, próbowała. Ale nie było efektu. Po długiej rozgrywce okazało się, że nie podniecam jej już jako partnera seksualnego. Wydaje się więc, że efekt nie był.

Konstantin, 29 lat

Jestem miłośniczką jednorazowych spotkań. W nocnym klubie poznała dziewczynę. Niezauważona, wlała proszek do swojego koktajlu. I okrzyki! Pół godziny później jechali do mnie w oczekiwaniu na niezapomnianą noc.

Oksana, 30 lat

Razem z ukochaną przez ponad 10 lat. Oczywiście, w tym czasie romans i żywe odczucia stopniowo znikały. Codzienna opieka zastąpiła wcześniej gorące noce. Ale naprawdę chciałem utrzymać związek. Za radą przyjaciela spróbował Silver Fox. Czułem, że moje ciało właśnie się zmieniło. Wrażenia stały się znacznie jaśniejsze, wszystkie moje strefy erogenne stały się bardzo wrażliwe. Mój ulubiony był zachwycony nowym ja. A teraz wiem na pewno, jak powrócić do naszych stosunków dawnej pasji i nasycenia.

Alexander, 35 lat

Dziewczyna i ja najpierw spróbowaliśmy patogenów. I wcale tego nie żałowali. To świetny sposób na urozmaicenie swojego życia seksualnego. Oczywiście nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że nie jest bezpiecznie stale używać takich leków. Cóż, to tylko moja opinia.

Anton, 44 lata

Chciałem czegoś nowego w związku. Próbowałem z moją żoną Silver Fox. Ale żona mówi, że nie zauważyła żadnego specjalnego efektu. Jesteśmy grzeszni, że złapano fałszywkę, ponieważ patrzę w instrukcje, tam musi być proszek. I nie kupiliśmy proszku Silver Fox, ale jakiś płyn.

Zoya, 45

Mieszkaj z moim mężem przez ponad 20 lat. Uczucia nie są tak żywe, jak byśmy chcieli, a seks stał się jakoś przyziemny czy coś. Postanowiliśmy zrobić odmianę. Zamówił dla mnie Silver Foxa. Na początku wątpiłem, ale zdecydowałem. Wypiłem kieliszek szampana, w którym rozpuściłem proszek. Pół godziny później poczułem silne podniecenie, przypływ ciepła na genitalia. Pięć minut później mój mąż był zaskoczony, że mnie znalazł.

Oksana, 38 lat

Podoba mi się, że to lekarstwo jest bezpieczne, ma naturalny skład. Kiedy muszę, rozpuść go w wodzie i wypij. Podoba mi się efekt Silver Fox.

Galina, 40 lat

Ciągły stres w pracy dał się odczuć w jego życiu osobistym. Raczej w sferze intymnej. Bardzo trudno było dostroić się do właściwej fali, by oderwać się od codziennych myśli o kolejnym ważnym projekcie. Mój mąż i ja postanowiliśmy spróbować Silver Fox. Szczerze wątpiłem, czy mi się uda, myślałem, że będę musiał zasymulować orgazm. Ale efekt przekroczył wszelkie oczekiwania. Rozproszyłem się. W ciągu 10 minut po zażyciu proszku Silver Fox poczuł się trochę podekscytowany. Jeśli chodzi o seks, nie podejrzewałem nawet, że kryje w sobie tyle ukrytych emocji. Wszystko poszło dobrze.

Natalia, 33 lata

I podobał mi się przyjemny smak Srebrnego Lisa i to, że wygodnie jest go brać. Pojechaliśmy z ukochaną przez weekend do rzeki. Srebrny lis w proszku wlany do koktajlu. Po 25 minutach poczułem, że ciepło pojawiło się na twarzy i na genitaliach. Nie mogłem oprzeć się pokusie pokazania wszystkich swoich umiejętności. Loved uwielbiał resztę. Ale znam sekret takiego sukcesu. Teraz stałem się bardziej pewny siebie, wiem, że mogę zapewnić prawdziwą i bardzo długą przyjemność ukochanemu, a to jest bardzo miłe.

Pomimo większości pozytywnych recenzji zaleca się, abyś najpierw skonsultował się ze specjalistą i odkrył przyczynę pogarszającego się libido u kobiety.

Czy masz poważne problemy z potencjałem?

Czy już wypróbowano wiele narzędzi i nic nie pomogło? Objawy te są ci znane z pierwszej ręki:

  • powolna erekcja;
  • brak pragnienia;
  • dysfunkcje seksualne.

Jedynym sposobem jest operacja? Zaczekaj i nie postępuj według radykalnych metod. Zwiększenie mocy MOŻLIWE! Kliknij link i dowiedz się, jak eksperci zalecają leczenie.